lauantai 13. kesäkuuta 2015

Uusi ulkoasu


Jes! Nyt se on tehty. Vihdoinkin uusi ulkoasu, josta minäkin jopa pidän. Ainakin nyt hetken aikaa.. En ole varmaan koskaan tunkenut blogiini näin paljon koodeja, kuin nyt! Mutta vaikuttais ihan kivan näköiselle nyt. Pieniä hiomisia saatan tehdä vielä jossain vaiheessa. Toivottavasti kaikille banneri näkyy samalla tavalla kuin tuossa kuvassa(?).

Yleensä kysyisin lukijoilta, pidättekö uudesta ulkoasusta, mutta tällä kertaa saatte kyllä tyytyä tähän! :D Ikä ja terveys meni tämän tekemisessä, ja koska itse pidän tästä, tämä jää pidemmäksi aikaa. Kertokaa toki mitä mieltä olette! Niin ja ps, grafiikkapaja on auki!

4 kommenttia:

  1. Hei tää on oikeesti todella kiva ulkoasu!! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva ulkoasu! ainut mikä olisi näyttänyt omaan silmään paremmata, olisi ollut valkoinen varjo sun ja iitan kuvan alle! Mutta hienon ulkoasu olet väsännyt, tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä mietin kans varjoa, mutta päädyin sit laittamaan ilman sitä.. Kiitti :)!

      Poista

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksymisen jälkeen.

Jos tahdot lähettää negatiivisen kommentin, perustelethan mielipiteesi hyvin, ja kerrot miten voisimme parantaa. Jokainen tekee virheitä, myös minä. En julkaise kommentteja joita ei ole perusteltu / jotka ovat ilkeitä.