torstai 11. kesäkuuta 2015

Peltobaanailua

 
Ollaan nyt menty Iitan kanssa aika rennosti maastossa tai pellolla. Olen käynyt kaikki askellajit läpi ilman hikoiluita ja ponikin on vaikuttanut ihan tyytyväiselle siihen valintaan. Molemmat ponit on saaneet nyt laiduntaa vihreällä päivät ja yöt. Ollaan jouduttu oikeastaan valelemaan hevoset öljyllä, että ötökät eivät syö niitä kuoliaaksi.. Eilen Iitan kaula oli aivan mustana ötököitä, mutta öljy on tuntunut onneksi auttavan! Pitäisi päästä kaupunkiin ostamaan kunnon ötökkämyrkkyä, mutta niidenkin ostossa epäillyttää että tehoavatko ne sitten oikeasti. Tuntuu että kaikki kunnolliset aineet on sitten todella hintavia..

Mitä hyönteismyrkkyä te käytätte hevosillanne? 

2 kommenttia:

  1. Kivalle näyttää! :)

    Meillä ollaan lortattu pikiöljyä, kaupan ötökkämyrkyt tuntuu tosiaan olevan aika tehottomia. :/ Tosin Dr.Repeliä meinasin tänä vuonna testata, ainenkin sitä on jonkinverran kehuttu niin jospa se auttaisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo samaa mä mietin.. Tosin kuulin että sen hinta on noussut aika huimasti yhtäkkiä :/ mutta pitää katsella jos jostain löytäisi halvalla!

      Poista

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksymisen jälkeen.

Jos tahdot lähettää negatiivisen kommentin, perustelethan mielipiteesi hyvin, ja kerrot miten voisimme parantaa. Jokainen tekee virheitä, myös minä. En julkaise kommentteja joita ei ole perusteltu / jotka ovat ilkeitä.