lauantai 11. heinäkuuta 2015

Janina kyläilee / 5-10.7.2015


Janina (blogi) on ollut nyt meidän luona vierailemassa kuusi päivää - ja on hän täällä vieläkin, mutta postaan nyt välillä, ettei tule liikaa materiaalia yhteen postaukseen.. Ekana päivänä käytiin kahdestaan maastossa ihan rennosti, minä ratsastin Vimaarilla ja Janina meni Iitalla. Toisena päivänä Janina meni koulua kentällä, jolloin hieman heräteltiin heidän yhteistyötä taas. Käytiin myös illalla ottamassa kuvia pellolla, mutta Iita ei oikein olisi halunnut ryhtyä yhteistyöhön meidän kanssa.. :D Yritettiin ottaa hienoja laukkakuvia, mutta Iita ei olisi jaksanut laukata millään. Kolmantena päivänä Janina hyppäsi Iitalla esteitä ja sen jälkeen he kävivät vielä hieman pellolla laukkailemassa.

Neljäntenä päivänä käytiin kevyesti maastossa niin, että minä kävelin mukana ja otin kuvia ja Janina ratsasteli Iitalla. Samana päivänä käytiin vielä illalla ajamassa kärryillä 10 kilometriä. Viidentenä päivänä minä kävin Iitan kanssa rannassa kahlailemassa ja illasta lähdettiin kentälle suunnitteilla hypätä hieman esteitä. Ei mennyt kovin hienosti, Iita kielsi jopa kerran esteelle ja oli aika nuutunut. Lopetettiin siis aika nopsaa hyppääminen ja lähdettiin kotia kohti. Eilen Iitalla kävikin sitten ensimmäiset koeratsastajat, jonka takia Janina ei päässyt ratsastamaan Iitalla.

Olen huomannut että nyt kun ollaan liikutettu Iitaa säännöllisesti, se on alkanut kulkemaan tosi kivasti Janinan kanssa. 



Iitalla roikkuu nykyään _aina_ tuo alahuuli.. :D







"Katos äiskä kun meikä osaa mennä piaffeeki!"
Kuinka moni muu hevonen tekee näin? :D 

Löytyikö teille lempparikuvaa? :) Haluatteko nähdä lisää kuvia Janinan ja Iitan touhuiluista? 

2 kommenttia:

  1. Todella hienoja kuvia, lisää tällaisia ehdottomasti! :) Ompas hieno tuo peltomaisemakuva(toinen)! Mun suosikkikuva taisi olla numero ykkönen, vaikka moni muukin on todella hieno.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Paljon kuvia on tullut räpsittyä joten lisää on tulossa aika varmasti :D Mäkin ihastuin tuohon peltomaisema kuvaan, tosi kivoja tuli :)

      Poista

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksymisen jälkeen.

Jos tahdot lähettää negatiivisen kommentin, perustelethan mielipiteesi hyvin, ja kerrot miten voisimme parantaa. Jokainen tekee virheitä, myös minä. En julkaise kommentteja joita ei ole perusteltu / jotka ovat ilkeitä.