torstai 7. toukokuuta 2015

Kuvia Vuokko Porthanin valmennuksesta


Oltiin Vuokko P;n yksityisvalmennuksessa eilen. Iita vaikutti ihan hirveän laiskalle kuuman ilman takia, ja sitähän se olikin lopulta. Hepat on olleet nyt yöt ulkona, jonka takia saattoi tammaa hieman väsyttääkkin. Tehtiin valkassa ihan perusjuttuja - aloitettiin tekemällä tehtäviä ympyrällä. Ensin piti mennä kevyttä ravia puoli ympyrää ja puoli ympyrää reipasta käyntiä. Taivutus täytyi pitää yllä molemmilla puolilla ympyrää. Seuraavassa tehtävässä mentiin noin 5 askelta ravia - 2 askelta käyntiä, ja sitten nostettiin taas ravia. Eli nopeita siirtymisiä, että saatiin tammuskaa hieman hereille.

Tehtävät suoritettiin molempiin suuntiin, ja sitten alettiin nostamaan laukkaa. Iita nosti laukat hyvin, ei tullut ainuttakaan väärää nostoa, josta olin ihmeissäni..! Se ei vain millään pysynyt yllä. Jostain syystä aina valmennuksissa laukkaaminen ei onnistu, mutta jos reenataan yksin, se menee niin hyvin.. Musta kans tuntui että en yhtään osannut istua selässä, jalkkaritkin tuntui lähtevän jalasta aivan kokoajan, koska jouduin potkimaan hevoseen vauhtia kahden sekunnin välein.. :D

Lopuksi tehtiin vielä harjoitusravissa joitain tehtäviä ja käveltiin pitkin ohjin. Saatiin Vuokolta yllättävän paljon kehuja - Iitassa näkyy kuulema suuri muutos viimekerrasta (kesästä) ja minun istuntani ja reagointikykyni on parantunut. Tästä hyvä jatkaa..! 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksymisen jälkeen.

Jos tahdot lähettää negatiivisen kommentin, perustelethan mielipiteesi hyvin, ja kerrot miten voisimme parantaa. Jokainen tekee virheitä, myös minä. En julkaise kommentteja joita ei ole perusteltu / jotka ovat ilkeitä.