torstai 2. huhtikuuta 2015

Hieman taukoa blogista..

Mistähän sitä aloittaisi.. Pääsin työssäoppimaan vähän yli kahdeksi kuukaudeksi kuopion Amarilloon. Olen nyt tehnyt kaksi viikkoa vaihtelevasti ilta ja aamuvuoroja - lähinnä olen kuitenkin iltavuoroissa, joten joudun yöpymään kuopiossa isäni luona. Kotona siis olen vain pari kertaa viikkoon, joten Iitankin liikutus jää valitettavan vähälle.  

Olen saanut aika paljon myöskin tilaustöitä, lähinnä hevosia ja koiria. Vieressä kuva erään bloggaajan liikutus hevosesta, joka ei tosin ole tilaustyönä tehty. Halusin harjoitella mustan hevosen piirtämistä, ja tämäkin oli oikeastaan täysi aivopieru.. :D Lähdin siis vain piirtämään pastelleilla ilman lyijykynä ääriviivoja, joten päästä tuli hieman pitkähkö. Yksityiskohtiakin olisi voinut lisätä, mutta laiskuus iski ja jätin sen sikseen.

Ollaan parina päivänä käyty Lissun kanssa ajamassa hepoilla, yhtenä päivänä ajettiin huimat 16 kilometriä erästä hiekkatietä pitkin. Käytiin piipahtamassa myös Iitan entisen omistajan pihassa, ja onnistuttiin jopa karkuuttamaan hetkeksi eräs pikkuponi tarhasta.. Tai no, se vain käveli aidan ali :D Kun oltiin kotona, Iitan takajalat olivat ihan vaahdossa, kun raukka päästeli niin kovaa vauhtia. Se oli myöskin yltäpäältä hikinen ja irtokarvoja täynnä.. Ja niistä suurin osa oli kuitenkin mun naamassa, suussa, silmissä,... Tänään olin Lissun mukana ratsain, käytiin tuo sama lenkki. Iita veti aivan hirveästi pukkeja ja laukkasi oikeasti todella kovaa kun Vimaari ravasi edessä! Oli oikein ihana fiilis kun hevonen laukkasi täysiä alla, ja vaikka miten yritit jarruttaa, ei mitään tapahtunut. Pari kertaa ampaistiin Vimarin, Lissun sekä kärryjen ohitse, ja sitten vasta sain hevosta jarrutettua. Se innostuu niin paljon kaverin kanssa maastoilusta. :D Ja toki intoa lisäsi se, kun en ole ratsastellut pitkiin aikoihin. Oli kuitenkin kivaa, vaikka satoi kaatamalla lunta ja hevonen oli omassa kuplassaan koko lenkin ajan.. 

Jospa nyt perjantaina ehtisin ratsastella kentällä, ja ehkä ensiviikon tiistaina ja keskiviikkonakin. Lauantain ja sunnuntain vietän iltavuoroissa, joten tallille en kerkeä.. Katsotaan millon tulee seuraavaa postausta. Hauskaa pääsiäistä nyt kuitenkin kaikille lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Ompas tuo sun piirros hieno! :) Eikä, toi kuulostaa niin hauskalta "se vain käveli aidan ali" :D Hyvää pääsiäistä sullekin!

    VastaaPoista

Huom! Kommentit julkaistaan vasta hyväksymisen jälkeen.

Jos tahdot lähettää negatiivisen kommentin, perustelethan mielipiteesi hyvin, ja kerrot miten voisimme parantaa. Jokainen tekee virheitä, myös minä. En julkaise kommentteja joita ei ole perusteltu / jotka ovat ilkeitä.